O nama

Turističko kongresni centar Zobnatica

Turističko kongresni centar Zobnatica predstavlja jedinstveni turistički kompleks u okviru prirodnih parkova i Zobnatickog jezera. Boravak u našem turističkom centru gostima omogućuje da se opuste, uživaju u rekreaciji i dožive istinski odmor u okviru regionalnog parka zaštićene prirode Zobnatica.

Zobnatica

Zobnatica se nalazi u Severno bačkom okrugu, na 5 km severno od Bačke Topole, i predstavlja turistički kompleks sa dugom tradicijom i raznovrsnom ponudom atrakcija. Svakodnevno pruža obilje idealnih sadržaja ljubiteljima očuvane prirode, lova, ribolova i naravno konja. Ovo je mesto za one koji vole prirodu, lov, ribolov, mir, tišinu, a najviše konje. Ovde će se lepo provesti i uživati oni koji znaju da cene očuvanu prirodu, životinjski svet i kvalitetnu uslugu.

Zobnatičko jezero

Zobnatičko jezero je formirano 1976. godine u dolini rečice Krivaje sa površinom od 226 hektara i dužinom od oko 5 km. Primarni zadatak akumulacije je navodnjavanje poljoprivrednih površina, ali u poslednjih nekoliko godina jezero je postalo pravi turistički biser bačkotopolske opštine, pogotovo u letnjem periodu. Posetioce čekaju izgrađen štand, sportski tereni, kafići i jezerska čarda. Postoji mogućnost i za sportski ribolov, jer je jezero bogato šaranom, smuđem, amurom, somom i ostalom belom ribom..

Turističko kongresni centar

Turističko kongresni centar Zobnatica u okviru kongresnog centra pruža jedinstvene mogućnosti organizacije raznih vrsta kongresna, seminara, team buildinga i drugih poslovnih dešavanja.

Centar konjarstva i konjičkog sporta

Zobnatica je centar konjarstva i konjičkog sporta. Poznata je po ergeli sa tradicijom odgoja rasnih konja dugom preko dve stotine godina.
U ponudi turističkog centra možemo organizovati turističko jahanje, školu jahanja, vožnju fijakerom. Uz ergelu je smešten i hipodrom sa jedinstvenim natkrivenim manježom. Gosti mogu da posete i muzej konjarstva izgrađen u obliku potkovice, galeriju umetničkih slika i nekadašnji kaštel porodice Terlei koji je danas preuređen u moderan hotel.

Hoteli

U okviru turističko kongresnog centra Zobnatica posluje Miznah Hotel & Resorts, kategorisan sa 4****, sa depadansom hotela Kaštel, koji u svom sastavu poseduju 30 vrhinski opremljenih smeštajnih jedinica sa 65. ležajeva, kao i niz dodatnih sadržaja u kojima gosti mogu svakodnevno uživati.

Naši gosti o nama